stylehouse - dům módy

Pantofle adidas Originals Adilette pánské, bílá barva, 280648

Velmi prodávaný produkt Pantofle adidas Originals Adilette pánské, bílá barva, 280648 od značky s tradicí a dobrou pověstí adidas Originals pořídíte aktuálně na našich stránkách se slevou! Právě lze objednat jen za 939 Kč.
EAN: 04893980584723
Pantofle adidas Originals Adilette pánské
Ověřit dostupnost
939 1 099 Kč Sleva -14%
Popis produktu

Pantofle adidas Adilette White jsou esencí stylu a elegance. Minimalistický design modelu adidas 280648 je nejenom klasický, ale zároveň představuje závan svěžesti. Nejedná se pouze o boty, které perfektně doplní různorodé outfity. Výjimečnost propůjčují těmto pantoflům tři černé ikonické proužky umístěné na svršku, jež se staly rozpoznávacím znakem značky adidas. 

O pohodlné nošení se u těchto bot stará gumová podrážka s tvarovanou stélkou. Tyto pantofle jsou jako stvořené pro letní dny. Osvědčí se na jedničku při procházkách, pobytu na pláži či odpočinku na koupališti. Mezi další přednosti tohoto modelu z řady Adilette lze zařadit výběr z různých barevných variant, díky němuž si každý může pro sebe najít ideální kousek, což přispívá k jeho široké oblibě mezi milovníky módy a lidmi, kteří si cení pohodlí v každodenním životě.